Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Gwyneth Paltrow má s exmanželem sourozenecký vztah!

29. ledna 2018 06:31
Manželství americké herečky Gwyneth Paltrow (45) s britským hudebníkem Chrisem Martinem sice nevyšlo, kvůli svým dvěma dětem si ale v rámci možností zachovali přátelské vztahy. V talkshow moderátora Stephena Colberta herečka dokonce nedávno přiznala, že jsou jako bratr a sestra.

"Je to velmi milé, vážně je jako můj bratr, chováme se k sobě velmi familiárně," uvedla Gwyneth. V tomto duchu se prý nesl i jejich rozvod, který se snažili ustát co nejdůstojněji, aby co nejméně zasáhl jejich dvě děti, třináctiletou dceru Apple a jedenáctiletého syna Mosese.

S Chrisem Martinem se herečka seznámila v roce 2002 v zákulisí na koncertě jeho skupiny Coldplay. Neprožívala zrovna nejlepší období svého života, protože se vzpamatovávala z bolestné ztráty milovaného otce. Jak později přiznala, Chris Martin ji stál od první chvíle po boku a vrátil jí smysl života. Vzali se o rok později a krátce na to přišla na svět i dcerka Apple. Rozchod oznámili po delší krizi na jaře roku 2014. Gwyneth požádala o rozvod a jako příčinu rozchodu uvedla nepřekonatelné rozdíly.

Gwyneth je v současnosti zasnoubená s producentem a režisérem Brandonem Falchukem, Chris Martin se zase údajně delší dobu schází s herečkou Dakotou Johnson. 

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová