Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tomáše Kluse budí děti ráno třikrát!

28. prosince 2017 08:19
Zpěvák Tomáš Klus si naplno užívá svých tří ratolestí. Dokonce mu ani nevadí, že se kvůli dětem ráno moc nevyspí, protože prostřední Alfréd vstává už v půl sedmé.

"Nejkrásnější rána. Ačkoli krapet na etapy. V půl 7 pan Alfréd typické krakení probuzení z nuly na sto, kdy i sousedi ob obec ví, že je mistr vzhůru," okomentoval svá probuzení zpěvák na Instagramu. Brzy po Alfrédovi se vzbudí nejstarší dcerka Josefína, která rodičům vypráví, co se jí zdálo. "Jos a její ultraživé sny, vyprávění o nich a hodně, hodně tulení.. Mno a Jenůfka, princezna, ví nejlíp, že co nenaspí teď, nenaspí," dodal Klus k probouzení své nejmladší dcerky Jenovéfy.

Vánoční svátky si zpěvák užil ve společnosti mnoha příbuzných a přátel. A o svých radostech pravidelně informoval své fanoušky na sociálních sítích. "My dnes JežíšKovy narozky slavili společně s Rodrigovými. Jenůfka má svůj první Slunovrat vůbec a vůbec bych se nedivil tomu, kdyby z toho měla Vánoce. Jsem hrdej na to, jak bláznivou mám rodinu, páč vím, že být blázen je pohoda, a že ta v rodině je nejlepší," vysvětlil zpěvák. 

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová