Reklama
Reklama
 České celebrity 

Proměna Terezy Chlebovské! Těmito fotografiemi vás naprosto odrovná!

15. října 2016 03:34
Je až neuvěřitelné, s jakou noblesou zvládla Česká miss 2012 Tereza Chlebovská své těhotenství. Během něj se sice postupně měnila, ovšem kila navíc nabrala opravdu pouze v oblasti bříška. Na jiných partiích snad nepřibrala ani gram.

Tereza je čerstvou maminkou dcery Emičky, kterou má s fotbalistou Pavlem Kadeřábkem. Modelka měla před těhotenstvím extrémně hubenou postavu a i v těhotenství se pyšnila malým pupíkem. Misska se na sociální síti pochlubila snímky z průběhu těhotenství, kde jde vidět, jak přibírala na váze a jak se jí kulatilo bříško. Po porodu na ní ani nebylo poznat, že byla těhotná.

Když její fotografie sledují ostatní maminky, musí tiše závidět, protože tohle se děje jen vyvoleným. Je jasné, že tomu Chlebovská musela pomáhat cvičením, ale i tak je neuvěřitelné, že pouhých 14 dní po porodu vypadala tak, jako před ním!

Svoji novou roli maminky Chlebovská teprve objevuje, ale podle jejích komentářů, není nic lepšího než být maminkou. Je vidět, že ji narození dcery naprosto pohltilo a nemyslí na nic jiného. Denně sdílí na svůj Instagram fotografie s malou Emičkou a nehne se od ní ani na krok. A navíc s tvary, které získala díky těhotenství, jí to totiž náramně sekne!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová