Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hůlka se tajně oženil! Takovou svatbu byste od něj asi nečekali!

08. října 2017 08:02
Dan Hůlka má za sebou hodně netradiční tajnou svatbu. V pátek si ve městě hazardu vzal přítelkyni Báru Klementovou (26). Ano si řekli u svatebního okýnka z auta. Hůlka se tak ještě před dovršením padesátky odhodlal k zásadnímu kroku.

Prvního potomka s o 23 let mladší partnerkou Barborou Klementovou tak přivedou na svět jako manželé. Daniel Hůlka si pro tento důležitý moment vybral americké Las Vegas. Město proslulé hazardem a hříšnými kluby si pro vstup do manželství před devíti lety vybral i Karel Gott, čímž zpěvák všechny šokoval.

Dnes již manželé odletěli do USA v úterý a v pátek do toho v tanosti praštili! „Protože oba dva milujeme cestování a nemáme rádi klasické svatební obřady, rozhodli jsme se vzít v Las Vegas. Naše svatba proběhla u svatebního okýnka, ke kterému jsme přijeli a nechali se oddat přímo v autě,“ řekl pro Top Star Hůlka.

„Naše rodina a přátelé se z tohoto rozhodnutí těšili společně s námi a my jsme si náš svatební den užili tak, jak sami považujeme za nejlepší. Na svatební cestu jsme vyrazili hned po obřadě, a to k řece Colorado a největší americké přehradě Hoover Dam,“ dodal šťastný Hůlka, který známost s výrazně mladší průvodkyní bere více než vážně.

Daniel Hůlka byl již jednou ženatý. V roce 2003 se jeho ženou stala Libuška Vojtková, ale po necelém roce se rozvedli. Pár měsíců poté se Libuška zamilovala do Josefa Vojtka, zpěváka skupiny Kabát, který kvůli ní odešel od herečky Sabiny Laurinové. Po dvou letech se vzali a v srpnu 2007 se jim narodil syn Matyáš. Manželství bohužel nevydrželo, v říjnu 2008 bylo oficiálně ukončeno rozvodem. Libuška Vojtková se manželství nebojí a letos vstoupila do dalšího svazku. V červnu se provdala za Zdeňka Rohlíčka. V září se jim narodila dcera Ela.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová