Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Hříšná Paris Hilton vystavila své sexy tělíčko ve spodním prádle!

28. září 2017 05:57
Slavná miliardářka Paris Hilton je sice pohádkově bohatá, ale štěstí si člověk za peníze nekoupí. A to platí pro každého! Po rozchodu se švýcarským obchodníkem Thomasem Grossem byla šestatřicetiletá bohatá kráska svobodná a bezdětná! A to v jejím věku není nic příjemného. Nakonec se na ní štěstí usmálo a Paris je po boku amerického herce a model Chrise Zylka evidentně šťastná.

Bývalá rebelka už má divoká léta za sebou a svými skandály neplní titulní stránky bulvárních plátků, ale stále dokáže své fanoušky potěšit dráždivými fotkami. Paris Hilton se v posledních letech uklidnila. Na párty už chodí jen jako dýdžejka a snaží se rodičům udělat stejnou radost jako její mladší sestra Nicky, která s manželem Jamesem Rothschildem očekává už druhé dítě.

Paris je prozatím bezdětná, ale prožívá na její poměry dlouhý a stabilní vztah s hercem Chrisem Zylkou, který odstartoval svou kariéru malými rolemi v seriálech Everybody Hates Chris a Hannah Montana a znát ho můžete také ze seriálu Pozůstalí. Tak třeba se dočká i svatby a miminka.

Než tomu tak bude, může si zatím bohatá blondýnka dovolit ukazovat svou sexy postavičku. Paris se vzdala své záliby v růžové barvě a ze sladké barbíny dospěla v ženu, která se obejde bez laciných gest. V bílých kalhotkách a podprsence své příznivce určitě nezklamala.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová