Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Slovenská zpěvačka Mista přichází s druhým letošním singlem

31. května 2017 05:13
Mista představuje svoji novinku, emotivní píseň Kam ísť. Stejně jako v případě předchozího hitu v něm sází na přirozenost a lidské emoce. Jejím letním hitem je skladba Kam ísť, ke které aktuálně zveřejnila i velmi emotivní video.

Slovenská zpěvačka Mista rozhodně nelení a pilně pracuje na své přeměně. Již díky loňským singlům Take Me Home a Deň s Tebou se nadobro zbavila nálepky popové princezny, jejíž taneční songy slýcháme především na diskotékách a začala se plně věnovat hudbě, která je jejímu srdci nejblíž a zároveň se více ztotožňuje s jejím hudebním vzděláním.

Již koncem března představila singl Sme tu len raz, který nasbíral na Youtube za necelé dva měsíce na přes 300 tisíc zhlédnutí. Píseň bodovala u fanoušků zejména díky přirozenému podání a křehkosti, s kterou Mista song natočila a zejména emocemi, které se dotýká nás všech. Proto i její novinka Kam ísť vznikla ve stejném duchu.

Písnička má filozofickou podstatu a hlubší příběh. „Je o tom, že když se rozhodujeme ve svém životě, kterou cestou se vydat, tak tu správnou odpověď nám dá vždy náš vnitřní hlas - naše intuice. Lidé se během života naučili rozhodovat a přemýšlet hlavou. Ta nám ale většinou brání dělat věci, po kterých skutečně toužíme,“ popisuje Mista. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová