Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zamilovaná Vignerová prozradila, jakou trpí fóbií a našla prý na ní lék

26. května 2017 05:23
Modelka a bývalá královna krásy Aneta Vignerová (29) se objevila na konferenci o novinkách a trendech ve virtuální realitě. Jednu z novinek, virtuální brýle, si dokonce sama vyzkoušela. Musela si však při hře dát pozor na svůj overal, který měl tendenci při skoku nebo rychlejším pohybu klouzat dolů. Naštěstí pro Anetu ale k žádnému odhalení nedošlo.

Anetě to moc slušelo, možná i proto, že má pár kil dole. „Můj přítel je skvělej kuchař, bála jsem se, že přiberu, ale opak je pravdou. Už se mi několikrát osvědčilo, že když držím dietu a chci zhubnout, tak to nejde, a když jsem šťastná, s přítelem vedeme aktivní sportovní život a do toho práce, jde to samo. Je to i tím, že na to člověk nemyslí a přirozeně sportem si člověk formuje tělo.“ prozradila půvabná tmavovláska. S přítelem spolu brzy oslaví rok a zdá se, že jim to klape. Aneta si kromě virtuální hry užila i práci barmanky. Společně s profesionálními barmany připravila svým kolegyním drinky. „Není nad drink, který si člověk připraví sám. Chutná o to lépe, o co více si s ním člověk vyhraje a vloží do jeho přípravy nápaditost a energii.“ říká modelka.

„Bojím se výšek a při hře se dostanete do fáze, kdy jakože padáte a musíte se se svou fobií trochu poprat. Je to super. Přijde mi, že to může i tu fobii odbourat, když s tím budete na tom pracovat. Je to jen o mozku. Líbilo by se mi třeba skočit padákem. Asi si to pořídím domů a budu trénovat.“ směje se Aneta.

Na akci do pražských Holešovic dorazila také oblíbená televizní moderátorka Iveta Vítová (34). Iveta je šťastnou maminkou krásné Anetky (3,5) a jako jedna z mála bývalých královen krásy má doma za manžela někoho jiného profesí než fotbalistu nebo hokejistu, jak bývá trendem. Ivetce rodinný život svědčí a díky mateřství je ještě krásnější. „Užívám si to, je to krásné a přeji to všem.“, říká vysoká blondýnka. Iveta byla tři roky na mateřské dovolené, na podzim se vrátila zpátky na televizní obrazovky. „Těšila jsem se, moje práce mě baví a musím si pochválit, že Anetka školku miluje. Chce být mezi dětmi, chodí tam ráda a jsem ráda, že to od začátku zvládla naprosto v pohodě.“ dodává moderátorka.

Mezi dalšími hosty se objevila modelka například Veronika Procházková, patronka nadačního fondu Veronika Kašáková, Andrea Kalousová, Jitka Nováčková, Tereza Budková a manželé Míša a Roman Tomešovi. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová