Reklama
Reklama
 České celebrity 

Šoubyznys umí překvapit. Jak se Martin Maxa vypořádá se zcela nečekanou nabídkou?

22. února 2017 06:44
Že je Martin Maxa jako hudebník úspěšný nejenom v Čechách, ale i v sousedním Německu a Rakousku, kde slavil úspěchy i jako malíř, není žádná novinka. Teď se ale zdá, že si tak trochu odskočí i do zahraničního modelingu. Od jedné nadnárodní společnosti dostal totiž zpěvák nabídku, aby se stal tváří jejích produktů právě pro německý trh. Dojdou-li tedy jednání k uspokojivému konci, bude na nás tento český fešák za pár měsíců za hranicemi shlížet z billboardů.

„Ano, takovou nabídku jsem skutečně dostal, potvrdil Martin a dodal: „Nemůžu zatím ale prozradit, o jakou značku se jedná. Snad jen tolik, že onen výrobek bych mohl propagovat zcela bez skrupulí, protože jako spotřebitele mne naprosto uspokojuje.“ Čímž ovšem nenapověděl zhola nic, jelikož jeho popis se hodí na vše, od mýdla, přes alkohol až po auto.

Autorem snímků je fotograf Martin Laco. A vzhledem k tomu, že Martin Maxa byl v době jejich vzniku jen několik dnů po komplikované operaci ramene, úsměv mu prý šel trochu ztuha. „Pravdou je, že se trochu rozpadám. Letos mne čekají tři operace, ale jako za mlada už to ani po nich nebude. Měl bych asi dělat spíš reklamu na kloubní náhrady…“ směje se Martin. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová