Reklama
Reklama
 České celebrity 

Budou u Jágrů chovat? Znamenalo by to jediné, a to nám Jardo přeci nemůžeš udělat...!

29. listopadu 2016 03:30
Mohou přátelé i fanouškové Jaromíra Jágra gratulovat? Bude opravdu slavný hokejista tátou? Vypadá to, že by to tak mohlo být. Sama jeho přítelkyně Veronika je totiž sice tajemná jak hrad v Karpatech, ale přeci jen chce světu sdělit zásadní novinky.

"Za posledních 14 dní mám dvě pro mě skvělé zprávy. Možná bych jich našla více, ale jedna z nich je pro mě momentálně ,důležitá´, druhá je super, ale není zas tak důležitá. Ale chtěla jsem být důležitá, že mám dvě. Snad to dává smysl. Je to něco, o čem už delší dobu ,snívám´ a nějaký čas už na tom pracuji. Nechci nic zakřiknout, takže jestli vše klapne, tak v prosinci se o svou radost podělím," napsala 'Kopřivka' na sociální síť.

Fanoušsci hned samozřejmě začali Veroniku podezřívat, že čeká miminko a div jí už negratulovali, ona však informaci nepotvrdila. Naopak uvedla, že radost může mít přeci i z něčeho jiného, než z těhotenství. Bude tedy zajímavé počkat si na to, s jakou úžasnou novinou Veronika v prosinci přijde.

Jenže pokud by to byla pravda a u Jágrů pomalu nechystali jen svatbu, ale i křtiny, znamenalo by to jediné - konec kariéry Jaromíra. Ten se před časem svěřil, že pokud by do jeho života vstoupilo dítě, skončí s aktivním hokejem.

Jardo, tohle nám přeci nemůžeš udělat, vzkazují tisíce fanoušků slavného hokejového boha. Možná kdyby jeho holka nebyla tak zbytečně tajemní, nemuseli by mít fanouškové tolik nervů, zda Jarda bude jezdit s hokejkou nebo už jen s kočárem...? 

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová