Reklama
Reklama
 Sexy 

Jaká prsa mají rádi muži? A jaká chtějí naopak ženy? Tady jsou odpovědi!

26. listopadu 2016 01:40
Většina žen si přeje mít velká, plná a tvarově stejná prsa, ale ne každou příroda takto obdarovala. Dokonalá prsa jsou snem každé ženy, ale co jsou vlastně dokonalá prsa?

Ve skutečnosti nic takového jako dokonalá prsa neexistuje. Mužům se líbí různá prsa, ale v něčem se až příliš často shodují. Některý muž se spokojí s jedničkami, pro druhého jsou trojky stále moc malé. Těžko by se ovšem našel takový, kterému jsou ženská prsa lhostejná.

Dle statistik obecně muži dávají přednost středním až spíše větším prsům, i když na druhou stranu z výzkumů také vyplývá, že pro většinu je ale důležitější jejich tvar a tuhost.

Nejvíce řeší svá prsa právě ženy. Chtějí být konkurenceschopné, cílí na muže a soupeří se ženami. Ženy řeší nejen velikost, ale také pevnost prsou, zda a jak prsa klesají dolů, případně se rozlévají do strany a také jak se s přibývajícími roky a kily mění velikost a tvar.

Dle statistik je obecně se svým vzhledem nespokojeno 98 % žen! A celá třetina z těchto žen zvažuje plastickou operaci, právě prsa jsou po liposukci druhým nejčastějším zákrokem

Zvětšení poprsí lze řešit jednak vlastním tukem nebo častěji pomocí prsních implantátů. „U nás na klinice vždy vybíráme velikost tak, aby seděla přirozeně vzhledem k postavě a hmotnosti klientky. Velikosti si u nás může klientka vyzkoušet přímo na sobě pomocí tzv. Sizerů,“ vysvětluje MUDr. Issam Alawa z Kliniky YES VISAGE. Povislá prsa a úpravu tvaru pak řeší modelace prsou. „Konzultace je základ. Zde má lékař šanci provést objektivní vyšetření, zjistit výchozí stav a prodiskutovat s klientkou vhodnou metodu výkonu, aby výsledek byl perfektní,“ popisuje důležitost konzultace MUDr. Alawa.

Jakou plastiku si u partnerek přejí muži?
Nejčastěji se setkáváme s tím, že muži si u svých partnerek přejí větší prsa, také v tomto případě nejčastěji chodí s nimi ke konzultaci. Pak je to po porodech modelace s nebo bez zvětšení prsou. A nakonec zmenšení prsou s modelací, tady je přítomnost mužů u konzultace nejméně častá. „Při konzultaci estetické operace prsou se skutečně ženy často zmíní o tom, co si přeje manžel nebo partner. Pokud se nezmíní, já osobně se aktivně ptám. Je hodně důležité, aby partner o operaci věděl a souhlasil s ní, ideálně aby byl přítomný u konzultace. Dozví se přesně, co operace znamená a může pak být pro partnerku oporou,“ vysvětluje MUDr. Martin Molitor.

Pokud tedy přemýšlíte o zvětšení, zmenšení či modelaci prsů, pak investujtenejen peníze, ale také čas do výběru toho nejlepšího chirurga. Klíčovým rozhodujícím prvkem by určitě neměla být cena. Klinika by měla být známá svými pozitivními recenzemi a mít ve svém týmu dobré lékaře. Velmi důležitý je pak samotný chirurg, který bude výkon provádět. Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, je potřeba zvážit výběr kliniky a zvolit zkušeného chirurga. Jakýkoli zásah chirurga by měl působit tak, aby nikdo nepoznal, že jde o zákrok lékaře.

Opravdoví profesionálové se vám budou věnovat i po více konzultací a proberou s vámi všechna pro a proti. Výsledek pak bude stát za to! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová