Reklama
Reklama
 České celebrity 

Poznáte, co je to za miminko? Slavný moderátor televizních zpráv, který vystřídal mnoho partnerek!

13. října 2016 04:15
Během moderování Televizních novin vystřídal oblíbený moderátor mnoho partnerek. Zatímco on je zpravodajskou stálicí, kolegyně po jeho boku se často měnily. Poprvé Televizní noviny moderoval 1. října roku 1998 a na obrazovce se tak drží už dlouhých 18 let. Už víte, kdo je miminko na fotce?

Současný moderátor zpráv televize Prima včera oslavil své 53. narozeniny. Kariéru moderátora zahájil s Nicol Lenertovou a jmenuje se Karel Voříšek!

„Narozeniny jsou pro mě jen datum v kalendáři. Když mi pípla na mobilu sms od reportérky Elišky Čeřovské, jak se prý cítím, ještě den a budu zase o rok starší. Ani vteřiny jsem neváhal a odpověděl: Díky za optání, nálada je skvělá, páč nějaký čísla v kalendáři jsou mi u zadní části těla. Ale jako první mi gratulovala moje kolegyně Klára Doležalová, raději den předem, aby ji o to prvenství někdo nepřipravil," řekl sympatický moderátor. Karel s Klárou moderuje Zprávy FTV Prima už více než tři roky. Poprvé byli ve vysílání v neděli 26. května 2013.

Narozeniny slaví Karel Voříšek pravidelně v kruhu rodinném. „To mám rád. Rodina se sejde, popovídáme, jsme všichni spolu, skvělé jídlo i parádní víno," svěřil Karel.

Karel si pro všechny připravil dárky. Poprvé odhalil vzácné fotografie ze svého archivu. Na jedné je jako miminko, na druhé když mu bylo zhruba 18 let. A navíc mu vyjde další kniha. „K letošním narozeninám mi vyšla moje třetí kniha, jmenuje se "Štěstí se dá naučit" aneb Můj život bez strachů a bez rohlíků. Velmi otevřeně v ní mluvím o sobě, o tom, jak se dá zhubnout za 3 měsíce 12 kilo, ale i o tom, jak na různé chmury a špatné nálady, jak na blbce v nás i kolem nás, prozrazuju i věci ze svého partnerského vztahu nebo to, jak mi bylo, když jsem přišel o práci," řekl Karel. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová