Reklama
Reklama
 České celebrity 

Dělá tahle česká zpěvačka něco jiného, než jen že vystavuje silikony?

30. srpna 2016 03:00
Některé herečky a zpěvačky se prezentují a rády tím, co umí, co dělají. Jiné pouze silikonovým poprsím, dovolenými, rozchody a zase slepováním vztahů. To je bohužel případ české zpěvačky Michaely Noskové. Ač má skvělý hlas a oblíbili si ji třeba slavní Alexandrovci, o ničem jiném, než o tom, jak tráví dovolenou nebo čas s dcerou někde v době volna, své fanoušky neinformuje.

Nosková si nechává na jistém serveru o sobě psát články, které jsou i někdy dva v jeden den, jak jí to sluší, jak je sexy, a že vlastně je nejvíc sexy v českém šoubyznysu. Přestože doby, kdy měla být milenkou kontroverzního podnikatele Petera Kovarčíka a on jí za to dostal na vrchol kariéry jsou pryč, Nosková má stále pocit, že je veliká hvězda.

"Míša chvíli pochopila, že by se měla prezentovat hlavně tím, co dělá, co chystá a ne tím, že má silikony, jak si je spálila, a co zase vystaví. Ale pak jí to zase v hlavně přeplo a dělá ty stejné nesmysly pořád. Na ot, že je poměrně už ve věku a je to máma od dítěte, by měla mít víc rozumu,ů myslí si jedna z jejích koleyň z muzikálu Mamma Mia!

Nosková bavila fanoušky vztahem s kolegou Ondřejem Báborem, pak zase rozchodem s ním a nyní je údajně zase s ním. Co nového však mladá zpěvačka dělá, na čem pracuje, se asi fanouškové nedozvědí. za to zjistí, jaké nosí plavky, jaká má prsa nebo kde trávila letošné dovolenu.

Trochu málo na kariéru, jakou má dneska Karel Gott, Hana Zagorová nebo Helena Vodráčková! Nemyslíš, Míšo...? 

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová