Reklama
Reklama
 České celebrity 

Proč podvádí Verešová? Má to zapotřebí?

29. srpna 2016 03:25
Čím větší zájem, tím větší popularita. To si asi říká modelka Andrea Verešová. Má velký problém. Údajně podvádí s nárůstem počtu fanoušků na sociálních sítích. Dokonce se do slavné modelky obul i slavný stylista Filip Vaněk, který si z ní utahuje.

Verešové profil narostl za pár hodin o desítky tisíc fanoušků. Podle odborníka se takovým snadno získaným followerům říká také - mrtvé duše.

Podle toho, co zveřejnil na sociální síti známý stylista hvězd Filip Vaněk, Verešové v průběhu jedné noci přibylo téměř 30 tisíc nových fanoušků. A to už je číslo, se kterým by se mohla pochlubit i taková Kim Kardashian. Respektive, zřejmě ani ona nemá tak obrovský přísun lidí na své sociální sítě!

Zřejmě si však řekla, že toto číslo je stále malé ve srovnání s takovou Simonou Krainovou, Darou Rolins, Tinou či Rytmusem. Ti všichni mají dokonce více než 200 tisíc fanoušků, kteří hltají vše, co na Instagram či Facebook přidají. Takový krok se však může Verešové vymstít.

Vaněk několikrát na svém profilu ukázal, jak rychle přibývají Verešové fanoušci. A je evidentní, že takovou rychlostí nerostou v lese ani houby po dešti.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová