Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Jak dnes vypadá vnadná potvora Valerie z Beverly Hills 90210? Tomu neuvěříte!

01. srpna 2016 02:14
Herečka Tiffani Thiessen kterou proslavila především role pořádné potvory Valerie Malone z kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se od dob natáčení moc nezměnila. Stále je velmi krásná, snad i krásnější než kdy dřív. Vyrostla z ní dospělá žena, která se pyšní titulem mámy a manželky.

Dnes již dvaačtyřicetiletá představitelka Valerie má stále charakteristický plný hrudník, který doplňuje kulatý obličej a její pomněnkově modré oči jsou prostě nezapomenutelné.

Přestože je herečka velmi sebevědomá, své plnější křivky oproti většině kolegyň z Hollywoodu si prý uvědomovala vždy. Nikdy se nedostala pod velikost 32 a ani se o to nesnažila. Možná i díky bujnějším tvarům se ze smyslné Tiffani stal v době, kdy hrála Valerii, sexsymbol.

Její výrazně ženštější křivky učarovaly mnoho mužů včetně jejího hereckého kolegy Briana Austina Greena, jenž má nyní za manželku krásnou Megan Fox. Brian v seriálu představoval Davida Silvera a s Tiffani několik let chodil. Nakonec se ale Tiffani Thiessen provdala za herce Bradyho Smitha, s nímž má dceru Harper.

Přesto, že se Tiffani i nadále věnuje herectví a také filmové produkci, objevila v sobě nový talent, který si okamžitě zamilovala. Dala se na dráhu televizní kuchařky a má svůj vlastní pořad, kde vaří společně se svými hosty dobrůtky z celého světa. Zdá se, že tahle práce ji naplňuje a dává jí volnost v tom, aby mohla trávit i čas s milovanou rodinou.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová