Reklama
Reklama
 České celebrity 

Michal Hrdlička za své skandály nakonec tvrdě zaplatil! Na Nově dostal vyhazov!

27. července 2016 00:29
Už dost bylo skandálů, které v posledních měsících předváděl sebevědomí sportovní moderátor TV Nova Michal Hrdlička. Vedení televize došla trpělivost a Hrdlička dostal padáka!

Na výsluní se dostal Michal Hrdlička po boku oblíbené moderátorky Lucie Borhyové, se kterou nějaký ten pátek randil, a dokonce jí stihl udělat i dítě. Pak dal ale přednost večírkům a od Lucie odešel. Tím se divákům znelíbil poprvé. Bouřlivým rozchodem s miláčkem televizních obrazovek Lucií Borhyovou opravdu mnoho bodů u diváků nenasbíral a následně tomu narazil korunu, když se v Karlových Varech zťal jako dřevorubec a veřejně podvedl svou přítelkyni Karolínu Plíškovou.

Poté co se provalilo, že se namol opilý Hrdlička nekonečně dlouho líbal s neznámou brunetku, udělala Karolína s nestydatým sporťákem krátký proces. Teď s ním udělala krátký proces i TV Nova. Michal Hrdlička byl jednou z nejvýraznějších tváří Novy a když se opil a následně se choval jako zvíře utžené ze řetězu, tak se to vedení televize pochopitelně vůbec nelíbilo. Následky jsou pro sporťáka v tuto chvíli dost zásadní. Mejdan se zazobanými kamarády ho přišel nehorázně draho a možná mu zničí celkem dobře rozjetou kariéru.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová