Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Odvážné modely nestárnoucí Jennifer Lopez: Prsa kam se podíváš!

19. května 2016 03:47
Podívejte se, co zvládá exotická diva Jennifer Lopez udělat se svými dvojkami! Krásná zpěvačka se odvážných modelů opravdu nebojí a odhaluje svá ňadra poměrně často. Časy, kdy Jennifer Lopez sbírala jedno hudební ocenění za druhým, už jsou asi pryč, ale na jejím sexy těle se od počátku kariéry nic nezměnilo. Královna latinskoamerických rytmů je pořád neuvěřitelně žhavá.

J-Lo se čtyřicítce a porodu dvojčat drží v obdivuhodné formě. Pravidelně cvičí a snaží se dbát i na správné stravování. Díky tomu si může dovolit i takto odvážné modely.

V letošních nominacích na American Music Awards Lopez nefigurovala, ale pořadatelé jí svěřili roli moderátorky. Nestárnoucí zpěvačka tak na jevišti strávila mnohem více času než ocenění umělci a vystřídala několik sexy outfitů. Jeden z modelů byl hodně nápaditý a rafinovaně odhalil dekolt i zadeček, takže na ni byl příjemný pohled ze všech stran.

V pondělí večer pro změnu zazářila v křiklavě žlutém sexy kompletu úzkých šatů a kabátku ke kotníkům v téže barvě. Šestačtyřicetiletá matka dvojčat Maxíka a Emmy byla vidět na nočním Manhattanu široko daleko. Majitelka pozadí pojištěného na závratných 300 miliónů dolarů oblékla velmi odvážný model amerického návrháře Christiana Siriana.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová