Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Největší tajemství Kate a Williama: Tohle prostě nepochopíte!

23. dubna 2016 03:30
Britský princ William a jeho žena vévodkyně Kate jsou asi nejfotografovanějším párem na světě. Jenomže právě tyto snímky skrývají velké tajemství. Běžný pozorovatel si ho ani nevšimne, ale je v podstatě dost zásadní. Zvláštní totiž je, že na fotkách tito dva mladí lidé a rodiče dvou dětí nedávají na veřejnosti najevo svou lásku.

Už vůbec se Kate a Williame nikde nedrží za ruku. To je zvláštní, protože všichni zamilovaní lidé se alespoň čas od času obejmou či se drží za ruku. U Kate a Williama je to jinak! Tedy při oficialitách. Jinak se k sobě i tulí a ruku si dají.

Tuhle záhadu teď objasnila až odbornice na etiketu Myka Meierová. Podle britského královského protokolu sice žádné oficiální pravidlo neexistuje, ale William a Kate jsou prý prostě slušně vychovaní a nechtějí své intimní věci dávat najevo. Pokud ale nejsou přesně instruováni, jsou přirození. Nechybí snímky s objetím či jak se drží za ruku.

„Na veřejnosti se většinou objevují při nějaké oficiální akci a v ten moment jsou vlastně v práci. Je to jejich "role", kterou dodržují. Z manželů se stávají kolegové. A mezi nimi nejsou polibky nebo chytání za ruce opravdu běžné. Tak to přece chodí i mezi běžnými lidmi," vysvětlila Meierová.

Něco na tom asi bude, nicméně bonton je jedna věc a přirozenost věc druhá. Když nejde o oficiální akty, pak se slavný pár dokáže odvázat!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová