Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Další rakovina v Beverly Hills 90210! Zákeřnou nemoc přiznal i seriálový Dylan!

24. března 2017 04:01
Oblíbený seriál Beverly Hills 90210 je snad prokletý. Zákeřná nemoc zasáhla dalšího herce! S šokující zprávou se v rozhovoru pro Fox News svěřil padesátiletý herec Luke Perry, který si získal srdce diváků jako Dylan McKay.

Představitele zamilované dvojice Brendy a Dylena, ve skutečnosti bohužel spojuje víc než jejich postavy v seriálu. Představitelka Brendy Shannen Doherty už dlouho statečně bojuje s rakovinou a se zákeřnou nemocí se musel poprat i miláček ženského publika Luke Perry.

Herec podstoupil v roce 2015 kolonoskopii a posléze ho čekal pořádný šok! Myslel si, že půjde o rutinní prohlídku, ale lékaři mu našli výrůstky v tlustém střevě. Ukázalo se, že jde opravdu o rakovinu. Naštěstí Luke Perry dorazil do nemocnice včas a podchytil rakovinu v raném stádiu, což bývá klíčové.

„Před dvěma roky mi objevili ve střevě rakovinu, naštěstí v raném stadiu čili to vyřešila jedna operace,“ vyprávěl Perry s tím, že od té doby se cítí dobře. O své nemoci se herec rozhodl promluvit až nyní, protože manželka jeho kamaráda onemocněla rakovinou, na kterou se přišlo mnohem později. Luke proto zveřejnil svůj příběh, aby veřejnost informoval o riziku této nemoci a přesvědčil je, aby se nechali otestovat, i když se cítí být v pořádku.

„Právě teď je 23 milionů Američanů, kteří nebyli na kontrole a kteří by na kontrolu jít měli,“ apeluje na veřejnost sympatický herec. „Kdybych čekal, mohlo to dopadnout úplně jinak,“ dodal Perry. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová