Reklama
Reklama
 České celebrity 

Dočká se Jaromír Jágr někdy hokejového potomka?

16. června 2019 10:51
Ohlášený rozchod Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivové sice není žádným překvapením, pro sedmačtyřicetiletého hokejistu je ale zjevně dost citlivou záležitostí. K založení rodiny má totiž teď Jágr pár let před padesátkou zase dost daleko.

Jágr a Kopřivová tak trochu svoje fandy tahali za nos několik měsíců. Ve společnosti se spolu neobjevovali už řadu měsíců, dovolené trávili každý zvlášť. A jak sama Kopřivová, možná trochu nechtěně, potvrdila, i tajení rozchodu může mít obchodní důvody. „S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Neventilovali jsme to, protože jsme měli povinnosti a práci a potřebovali čas, abychom se se situací mohli v klidu, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnat,“ napsala na svůj Instagram osmadvacetiletá kráska.

Jágr zřejmě z rozchodu příliš šťastný není. Smutek obsahuje i jeho instagramový vzkaz: „Děláme to neradi, ale přiznat si chyby, je ten první krok na dlouhé cestě, jestliže se chceme v životě posunout dál,“ napsal Jágr. A poté, co fanoušci Kopřivovou za rozchod odsoudili, postavila se hokejová legenda na její stranu a veřejně jí poděkovala za skvělý vztah, který bohužel nevyšel.

Sedmačtyřicetiletý Jágr je tak zase sám a momentálně má k založení rodiny zase hodně daleko. "Děti můžu mít ve čtyřiceti," řekl kdysi Jágr, který se tedy hodně zmýlil. Přitom nějakého hokejového dědice by určitě rád měl. Zdá se ale, že Jágr platí daň za svou vášeň pro hokej, která očividně nijak neoslabuje a proto jsou u něho vztahy až na druhém místě. A to je pro každou ženu dlouhodobě neudržitelné. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová