Reklama
Reklama
 České celebrity 

Monika Leová nasadila neviditelná rovnátka

22. dubna 2018 10:57
Na zubařském křesle a s náhradními zuby v rukou! Moderátorka Monika Leová chystala minulý týden překvapení. Pořídila si totiž nová „neviditelná" zubní rovnátka. A hned s nimi vyrazila do poroty soutěže Souboj nevěst a dokázala, že její nová rovnátka opravdu neviditelná jsou.

„Vždy jsem si přála mít rovné zuby. Jsem moc ráda, že se mi to konečně splní. Rovnátka jsem měla mít, už když jsem byla malá, ale v té době připadala v úvahu pouze kovová. Jelikož s každým puberta cloumala a kovová rovnátka nebyla zrovna cool, nechtěla jsem být ještě větším terčem posměchu," prozradila kráska. Pak toho ale zpětně litovala s tím, že už teď mohla mít krásné rovné zuby.

„Jsem nadšená, že rovnátka, která budu mít, nejsou na první pohled vidět. Srovnají mi horní i spodní zuby a nikdo si toho ani nevšimne. Jsem ráda, že jsem se na tuto kliniku odvážila, patří mezi nejlepší a nejdostupnější," směje se Monika.

„Jen jsem zvědavá, jestli budou mít vliv na mou artikulaci. Snad nebudu moc šišlat, a pokud ano, diváci zpráv se nemusí bát, protože jsou rovnátka sundavací a na vysílání je mohu odložit," říká moderátorka.

A kdy budou vidět první výsledky? „Díky jedinečné konstrukci si slibuji výsledky už za pár týdnů. Tak snad budou vidět první změny už na svatbě," těší se. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval