Reklama
Reklama
 České celebrity 

Ilona Csáková hlásí comeback, domácí práce ji ale neminou

19. dubna 2018 17:36
Zpěvačka s podmanivým hlasem Ilona Csáková po dlouhých letech vydala novou desku. Vrací se sem po devíti letech a za tu dobu se v jejím životě mnohé změnilo - je maminkou dvou synů a přestěhovala se do Brna, kde žije v rodinném domku se zahradou.

„To, že jsem šla za svým mužem a přestěhovala jsem se, byl jeden z mých nejlepších počinů, které jsem mohla udělat," hájí své rozhodnutí zpěvačka a dodává, že se v moravské metropoli cítí velmi dobře a je tam šťastná. „Podařilo se mi zrealizovat svůj sen - potkat toho správného chlapa a založit rodinu."

Za jejich seznámením prý stojí společný kamarád Roman Horký, zpěvák a kytarista skupiny Kamelot. Když má zpěvačka koncerty, přebírá starost o děti její manžel. „On je velmi pracovitej a vyžaduje pracovitost i od zbytku rodiny, takže je rád, když mám koncert a do práce mě vyloženě posílá. Navíc mám skvělou tchyni. Všichni jsou strašně fajn a já jsem na ně dlouho čekala," vyznává se umělkyně, která si po deseti letech udělala radost a vydala nové album s názvem Pořád jsem to já.

„Doma ale zpívat nesmím, mám zákaz," svěřuje se. „Když stojím doma u plotny a míchám omáčku, dostanu občas chuť si zazpívat, ale děti na mě vždycky křičí, ať nezpívám." Starší syn Daniel podle jejích slov na muziku moc není, zato mladší Dominik nějaké ty vlohy zdědil. Ilona Csáková se v roli maminky, manželky a hospodyně očividně dost realizuje. Na zahradě rodinného domu pěstuje různou zeleninu, chová slepice, ovce a velice ráda vaří. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval