Reklama
Reklama
 České celebrity 

Martina Pártlová plánuje s Jakubem Vágnerem Dětský den

28. března 2018 17:29
Krásné prostředí jezera Katlov 2. června přivítá dnes již tradiční dětský den. Od samého rána zde pro rodiče a jejich děti bude připraven bohatý program plný nejen dobrodružství, ale také zábavy.

Nejmenší děti se mohou těšit na své pohádkové kamarády. Zaskotačit si mohou na skákacím hradu Českých drah a užít si mohou i spoustu dalších pohádkových atrakcí. Zkrášlování proběhne při malování na obličej pro děti a u kosmetického stánku Mary Kay a následně se děti nechají v tento jedinečný den zvěčnit v cewe fotokoutku. Na všechny zde čekají prostě nezapomenutelné zážitky. Milovnící techniky si vyzkouší práci s bagrem nebo budou moci detailně prozkoumat profesionální hasičské auto.

Celý dětský den se odehrává v areálu jezera Katlov, a tak samozřejmě nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny spoustu nového. Pokud je pro někoho životním snem stát se světoznámým rybářem a dobrodruhem, pak bude mít jedinečnou šanci užít si přednášky s Jakubem Vágnerem. Tématem budou nebezpečné výpravy do Amazonie, Konga a dalších koutů světa, které samozřejmě k akci pro celou rodinu patří. Nebude chybět ani autogramiáda a návštěvníci si budou moci prohlédnout akvarijní expozici sladkovodních ryb, které se skrývají pod hladinou jezera Katlov. Pro milovníky pejsků jsou připraveny ukázky sportovní kynologie, bull sportu, dogfrisbee a předvedení jízdy s psím spřežením. Povídá se, že nejhezčí pohled na svět je z koňského hřbetu. Jestli je tomu opravdu tak, se budete moci sami přesvědčit při projížďce na koních.

Součástí programu jsou také hudební vystoupení. Můžete se těšit na koncert kapely Čechomor s Martinou Pártlovou! Tato událost bude také opravdovou oslavou rybaření, protože dojde zároveň k vyhlášení evropských juniorských šampionů, kteří na Katlově budou od středy do soboty měřit svoje síly v chytání kaprů. Občerstvení po dobu celé akce bude zajištěno. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová