Reklama
Reklama
 České celebrity 

Popelka Nikola Ďuričová prozradila, s kým je už dlouhé roky zadaná

10. listopadu 2018 17:09
Popelka Nikola Ďuricová prozradila, že už dávno není k mání. Randí totiž s jedním z "princových" kumpánů!

Mladinká zpěvačka, která získala důvěru režiséra Filipa Renče ztvrátnit během slavnostní premiéry rodinné pohádkové show Tři oříšky pro Popelku, roli Popelky. A právě ona se musí pravidelně v rámci role zamilovávat do představitelů prince, kterého ztvárňují Milan Peroutka, Karel Heřmánek mladší, David Gránský či Štěpán Komárek.

A zatímco ona si svou roli užívá, její oficiální partner Lukáš Kofroň musí všemu přihlížet. Ten totiž ve stejné show získal roli princova kamaráda Kamila. "Jsme spolu už pár let. Dali jsme se dohroamdy na recitační soutěži v Poděbradech, kde jsem schodou okolností uspěla. Na konkurz jsme šli sice společně, ale snažili jsme se dělat, že nejsme spolu.Obvykle to nedělá dobrotu. Pak už to utajit smozřejmě nešlo," vysvětlila krásná Nikola.

A jak její partner snáší, že jí přímo před jeho zraky dvoří někdo jiný? "Žárlení je v malé míře zdravé, ale Lukáš je nad věcí. Už se do podobné situace dostal, když jsem zrovna se Štepánem Komárkem tvořila dvojici Romea a Julie v Hybernii. Bylo to přesněji minulý rok, takže to není tak dávno. Bere to profesionálně. Aspoň to tak vypadá. Myslím si ale, že zrovna u Romea a Julie to měl těžší a zvládal to statečně. Se Štepánem se teda na jevišti v zamilované dvojici potkávám už podruhé.

Naštěstí můj partner prohlásil, že si na Štěpána zvykl. Jde jenom o roli a hlavní je, že můžeme být spolu v tak krásném projektu," říká Nikola, která v ojedinělém představení nejenže zpívá, ale dokonce předvádí na první pohled nebezpečný akrobatický kousek, když se nechá bez jištění zvednout do téměř desetimetrové výšky. "Naprosto musím důvěřovat akrobatce, která mě vznáší do výšin. Věřím, že nedopustí, abych spadla. Už jsem si zvykla, ale zpočátku jsem měla také problém v té výšce na kruhu zpívat. Teď si už užívám celé představení od začátku do konce," říká Ďuricová, která je vděčná, že dostala šanci zahrát si roli po Libušce Šafránkové. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová