Reklama
Reklama
 České celebrity 

Těhotná Jana Doležalová si měsíc před porodem vyhodila z kopýtka!

03. června 2017 07:46
Lékárnice a vítězka Miss České republiky pro rok 2004 Jana Doleželová (35) má letos velmi úspěšný rok! Kromě pracovních závazků stihla zásnuby se svým přítelem Davidem Trundou a také početí prvního potomka.

I Doležalová si někdy potřebuje odpočinout a tak vyrazila do oblíbeného klubu Cafe 80's. V pražském klubu nabízejí skvělé drinky, atmosféru osmdesátek a hudbu na přání. Vzhledem k tomu, že už za měsíc Jana přivede na svět svého prvního potomka, dopřávala si nealkoholické koktejly. V klubu měla Jana opravdu široký výběr nealka, v nabídce našla fialkovou limonádu, okurkovou, ale i celou řadu koktejlu, třeba Davirgin Mojito či Virgin Cuba Libre.

Ten večer se v klubu, bavily i další známé tváře. Zapařit přišel zpěvák a idol ženských srdcí Ondřej Ruml. „ Retro mě hodně baví, líbí se mi stará auta, elektronika, zkrátka veškerý retro design mám rád. Co se týče hudby, zaujala mne ABBA a taky George Michael,“ prozradil Ondra, který v klubu většinou popíjí oblíbenou Piňa Coladu a Bloody Marry.

Přenést se do osmdesátých let přišla také herečka a zpěvačka Linda Finková, nadšená převážně z klubové hudby. „Mám ráda jakoukoliv muziku z té doby, pustím si ji a je mi srandovně fajn. Slyším písničky z té doby a už mi cukají koutky. Vždyť to bylo v nejkrásnější době mého života. Člověk si ještě myslel, že může lehce změnit svět a taky že se z něj všichni podělají. Dále se mi vybaví moje bezstarostnost, vždyť jsem byla v pubertě, a taky mě zaplaví vztek na komunisty, protože jsem nesměla cestovat.“ Finková v té době začala fušovat do showbyznysu, takže podle jejich slov to byl fakt „vodvaz“. Zpěvák a milovník piva a whisky, Richard Tesařík zavzpomínal na tuto dobu velmi stručně a věcně: „Byl jsem o pětatřicet let mladší a hráli jsme reggae.“

Celou noc za mixážním pultem váleli DJ Martin Hrdinka & Luděk Hrzal, hrající i na přání hvězd. Mezi dalšími, kteří si přišli takzvaně vyhodit z kopýtka, se objevili: Andrea Bezděková, Tereza Budková, Aleš Háma, Andrea Kabická, Jan Kopečný, Veronika Procházková Chmelířová, Ondřej Měšťák, Radka Rosická, Petr Ryšavý, Nikol Švantnerová nebo Sagvan Tofi.

Všichni přítomní vyzkoušeli zbrusu nový parket, který tím svými tanečními kroky a drinky pokřtili. Tančilo, hrálo a pilo se až do ranních hodin. Některé celebrity si dokonce zkusily práci barmana a namíchaly si nápoje dle svých představ a chutí. Bylo patrné, že doba 80. let je zábavná pro jakoukoliv generaci a její atmosféra každého pohltí. Zkrátka podařený mejdan, na kterém nikomu nic nechybělo. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová