Reklama
Reklama
 České celebrity 

I po čtyřicítce dokonalé tělo: Simona Krainová ví, jak rychle a jednoduše shodit několik kilo!

31. května 2017 07:05
Koukat na postavu Simony Krainové (44) na Instagramu či Facebooku může být někdy až k vzteku, zvláště pokud máme nějaké to kilo navíc. Simona rozhodně ví, jak se o svoji postavu postarat. A nejen svoji, pomohla už sestře, kamarádkám a dalším ženám.

Spokojenost s laserovou liposukcí SlimLipo na radu Simony potvrzuje také její vlastní rodina a přátelé. Sestra Yvonna tak díky liposukci SlimLipo může se Simonou soupeřit, kdo má plošší bříško. Také třeba herečka Alice Bendová či zpěvačka Kamila Nývltová jsou s výsledkem velmi spokojeny. A co sama Simona? „Přiznávám, že i já se po dětech musím tělu věnovat více a liposukci mám v záloze,“ prozrazuje s tajemným smíchem Simona. Je otázkou, zda bychom se o její liposukci dozvěděli či nikoliv.

„Co se hromadění tuku týče, jsou boky, břicho, stehna a záda nejčastějšími problematickými partiemi u žen a velmi často odolávají i snahám o cvičení,“ popisuje přední specialista na liposukce MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky Yes Visage. Námi zmíněné ženy mají kromě příběhu ještě jedno společné a tím je laserová liposukce SlimLipo. „Nejmodernější a nejšetrnější liposukce současné estetické medicíny,“ doplňuje doktor Paduch, který má za sebou již tisíce úspěšně provedených liposukcí.

Laserová liposukce SlimLipo minimalizuje tvorbu modřin a otoků, je bezbolestná a nevyžaduje dlouhé zotavování. Při zákroku u jednotlivých partií není vůbec nutná celková anestezie a prakticky již druhý den se lze vrátit do běžného života. Při celkové anestezii lze provést i více partií najednou, klient v takovém případě zůstává na klinice pouze do druhého dne. Tak jako tak, u této liposukce tedy není potřeba žádných extra dovolených ze zaměstnání a vysněnou postavu tak lze pořídit ještě do léta do plavek.

A to není vše. Toto hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem – tuky mizí a laser zároveň vypíná a zpevňuje pokožku, která tak po zákroku snadno přilne zpět k tělu a odpadá riziko vzniku nerovností či kožních převisů. To potvrzuje i MUDr. Paduch: „Ano, laser je to, co činí tuto liposukci výjimečnou a řadí ji mezi nejpopulárnější zákroky současnosti. Navíc díky přesnosti laseru lze kromě klasických partií řešit i povislé paže, kolena nebo podbradek a dvojitou bradu.“  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová