Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Dara Rolins prolomila mlčení a zveřejnila srdcervoucí fotku.

30. září 2016 00:58
Pro zpěvačku Daru Rolins je rok 2016 asi nejtěžší v jejím životě. Před pěti měsíci jí zemřel její milovaný tatínek, jehož pohřeb kvůli nehodě na dálnici nestihla a v úterý jí odešla další blízká osoba Eva Skallová.

Bývalá manažerka Dary Rolins Eva Skallová prohrála boj s rakovinou. Bylo jí pouhých 36 let. Rakovina jí byla diagnostikována v roce 2015. Tehdy se úspěšné Evě obrátil život naruby.

Eva byla Dařina blízká kamarádka už několik let. Byla to zároveň i její manažerka. Při zjištění rakoviny ji nahradil nový manažer Lukáš, ale jejich přátelství neskončilo a Dara s Evou k sobě měly hodně blízko. Eva podledla rakovině a tato krutá zpráva zastihla Daru na dovolené v Dubaji, kterou tráví se svojí dcerou Laurou. Dcera Dary Rolins teď zažívá nejsmutnější dovolenou. Se Charlottkou Evy Skallové (✝36) byly jako sestry. Laura myslí na Evinu dceru Charlotte (8), která napůl osiřela. Bolí ji z toho srdce a navíc se trápí, že teď nemůže být své nejlepší kamarádce oporou.

Ve středu večer se Dara rozhodla prolomit mlčení a na svou kamarádku zavzpomínala na Instagramu, kam umístila společnou fotografii a komentář, že je jí hrozně a už teď jí Eva strašně chybí. Dařin otec ji prý zbožňoval, a tak tam nahoře teď společně pijí víno... Na druhé fotografii kterou se Dara rozhodla zvěřejnit je její dcera Laura, kterou našla vzpomínající na milovanou Charlottku.

Rolins se snažila kamarádku podporovat, ale rakovina byla silnější. Život je někdy strašně nefér a to co se stalo, je velmi smutné. Přejeme všem pozůstalým mnoho sil a upřímnou soustrast!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová