Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Další smutná událost potkala zpěvačku ze Spice Girls! Mel B zažívá nejhorší období svého života

22. března 2017 07:31
Bývalá členka oblíbené dívčí skupiny Spice Girls jednačtyřicetiletá zpěvačka Mel B nemá šťastný rok! Po smrti otce oznámila rovod.

Před dvěma týdny potkala bývalou členku Spice Girls velmi smutná životní událost. Zemřel jí milovaný otec Martin Brown. Mel B byla na svého otce silně fixovaná, protože to byl právě on, kdo jí podporoval na začátku její hudební kariéry. ,,Buď zase svobodný, tati!" Rozloučila se zpěvačka fotku spojených dlaní, kteoru přidala na Instagram. Spolu se svou sestrou Daniellu drží za ruku svého tátu připoutaného na smrtelné posteli. Martin Brown zemřel ve věku pouhých 63 let. Podlehl rakovině kostní dřeně.

Ještě se ani neoklepala ze smrti tatínka a už musí řešit další nepříjemnou událost. Téměř po 10 letech se rozvádí s manželem Stephenem Belafontem.

Přitom ještě před pár týdny zveřejnila fotku na sociální síti, kde své polovičce vyznala lásku. „Zlato, prošli jsme si tím, co by v případě jiných skončilo slzami, teď jsme oba silnější. Miloval jsi mě ještě předtím, než jsem se naučila mít ráda samu sebe. Jsi můj svět, lásko, i když občas jsi pořádný sr*č,“ napsala Mel B na sociální síti v únoru, kdy se zdálo, že s manželem ustáli krizi.

Zpěvačka a filmový producent vstoupili do manželství v červnu roku 2007 po půlroční známosti. Manželé společně vychovávají pětiletou dceru Madison. Zpěvačka je trojnásobnou maminkou a každou ze svých dcer má s jiným mužem. S exmanželem Jimmym Gulzarem má sedmnáctiletou Phoenix a devítiletou Angel porodila hereci Eddiemu Murphymu.

Teď je však lásce konec a zpěvačka podala žádost o rozvod. Mel B uvedla, že manželé spolu nežijí už od loňského prosince. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová