Reklama
Reklama
 České celebrity 

Natálie Kotková nechala přítele Petra Lexu doma a vyrazila do Vysokých Tater

21. března 2017 03:33
Česká Miss World 2016 a Blogerka roku 2016 Natálie Kotková randí už od podzimu se zpěvákem Petrem Lexou ze skupiny Slza. Na týden ho však opustila a vyrazila do Vysokých Tater na soustředění České Miss 2017. Jako nejúspěšnější bloggerka roku 2016 radila finalistkám České Miss v rámci online komunikace a prezentace i umožnila svým fanouškům na sociálních sítích, aby se dívek cokoliv zeptali. Kotkovou sleduje na Instagramu, Facebooku a You Tube celkem přes dvě stě tisíc fanoušků a ti měli možnost napřímo s finalistkami komunikovat.

„V Tatrách jsem letos už podruhé a jsem z nich tak nadšená, že se určitě brzy vrátím! Dá se tam jezdit jak v zimě, tak v létě, takže je to ideální místo. V zimě jsem tam byla na snowboardu, nyní s Českou Miss. V okolí Hotelu Lomnica jsem byla poprvé, ale už jsem tam plánovala jet dřív. I když jsme se věnovali hlavně povinnostem v souvislosti s Miss, podívali jsme se i na vyhlášená místa ve Vysokých Tatrách. Nejvíc mě uchvátil Lomnický štít. Byli jsme úplně nad mraky a celkově mi to tam doslova vzalo dech,” hodnotí svůj pobyt v Tatrách a vyjížďku na Lomnický štít Česká Miss World 2016, kam vyrazila spolu s Českou Miss 2015 Nikol Švantnerovou, Miss Earth 2012 Terezou Fajksovou nebo moderátorem Petrem Říbalem.

A jak pracovala Kotková s adeptkami na titul nejkrásnější Češky? „Finalistky měly kromě focení mnoho vzdělávacích workshopů. I já jsem si v týdnu udělala s finalistkami takový workshop, kde jsem holkám dala volnou ruku a ptaly se mě na cokoliv, co je napadlo. Ať už se to týkalo mých zkušeností s Miss, vhodného chování, mých tipů na sociální média, na bulvár, organizaci času - prostě cokoliv. Už jsem se s nimi trochu poznala, tak to bylo příjemné setkání. Chci, ať si soutěž v tom nasazení užívají a nestresují se. Udělala jsem s nimi i živý přenos na můj Instagram, kde se jich lidi ptali na otázky. To proto, aby je i oni poznali z jiné stránky a uznali, že jsou to fajn holky,” ohodnotila soutěžící Natálie.

Ta se musela na týden rozloučit se svým přítelem, oblíbeným zpěvákem skupiny Slza. Ten však nezahálel a pracoval na nové písničce. „S přítelem jsem se na týden sice rozloučila, ale byli jsme v kontaktu, jak to šlo. Vše jsem s ním sdílela a průběžně ho zahlcovala fotkami. Měl koncerty a hlavně Slza pracuje na nové písničce, tak si ji stále pozpěvuje a možná bylo i dobře, že jsem odjela. Mohl se plně soustředit jen na kapelu a já zase na své povinnosti.“  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová