Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Tahle sexy modelka patří DiCapriovi! Příběh dánské krásky je jako z pohádky!

13. března 2017 06:31
Dnes patří mezi vyhledávané modelky a její tělo se objevuje v katalozích na spodní prádlo či plavky. Dánka Nina Agdal však nebyla vždy kráskou, která je před objektivem jako doma.

V rozhovoru pro magazín Maxim půvabná Nina prozradila, že do Spojených států přicestovala se čtyřiceti dolary v kapse. „Přistála jsem na letišti v Miami se 40 dolary v kapse a malým papírkem, na kterém byla adresa apartmánu pro modelky," uvedla Agdal. „Angličtina mi ve škole vůbec nešla. Hrozně jsem se styděla cokoliv říci a byla jsem nesmírně vyděšená, "zavzpomínala Dánka.

Mezitím se věci změnily a přítelkyně herce Leonarda DiCapria, jejíž kariéru rozběhlo zejména pózování pro plavkové vydání prestižního magazínu Sports Illustrated, je dnes majitelkou vlastního bytu v New Yorku. A ceny nemovitostí v tomto městě opravdu nepatří zrovna k nejlevnějším! Je tedy vidět, že modelce se v USA daří. Navíc už několik měsíců randí s hollywoodský milovníkem blonďatých krásek Leonardem DiCapriem.

Od té doby dánská kráska nemá nouzi o lukrativní nabídky na focení nejrůznějších kampaní. Nina Agdal se dokonce objevila v žebříčku stovky nejatraktivnějších celebrit časopisu Maxim pro rok 2014 a zahrála si například ve filmech Vincentův svět a Don Jon.

Agdal se ale cítí především jako modelka a o jejíž služby je díky jejímu božskému tělíčku zájem především mezi značkami spodního prádla a plavek. Každopádně má mladičká modelka kariéru pěkně našlápnutu a na to, že přiletěla do USA jako stydlivka s pár dolary v kapse, daří se jí dnes víc než skvěle! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová