Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Shannen Doherty a její boj s rakovinou: Vypadá to, že se blýská na lepší zítřky!

07. března 2017 06:31
Herečka Shannen Doherty, kterou si každý pamatuje jako Brendu z Beverly Hills 90210, bojuje se zákeřnou rakovinou prsu od roku 2015 a již několikrát to s ní vypadalo opravdu bídně!

Rakovina ji připravila o prso a také o všechny vlasy a naděje na uzdravení hodně klesaly. Shannen trpěla depresemi a vypadalo to, že se loučí se životem a posílá fanouškům poslední vzkazy. Teď to ale vypadá, že se karta obrátila a Shannen vypadá mnohem lépe a je plná života!

Herečka je jednou z největších inspirací pro ženy po celém světě. Podstoupila chemoterapii, slezly jí vlasy, vypadala opravdu hodně zbědovaně a vysíleně, ale přesto svůj boj nevzdala. A vypadá to, že ho vyhrála.

Pětačtyřicetiletá seriálová hereča se opět začala objevovat na veřejnosti! a své fanoušky doslova šokovala, když na Instagramu sdílela video z tréninku na kterém tančí!

Shannen čeká ještě na výsledky testů, jestli se rakoviny definitivně zbavila! „Teď, když mám za sebou chemo a všechna ozařování, nezbývá než si zahrát hru na čekání,“ podělila se na svém Instagramu o své pocity. „Jsi velká bojovnice, Shannen, jsme s tebou!“ objevuje se v komentářích. Vypadá to, že Shannen je zpátky a fandí jí celý svět...  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová