Reklama
Reklama
 Sexy 

Sexy reportér Primy, který se svlékl i v metru, nafotil hodně zajímavé fotky!

03. května 2016 03:30
Televize Prima má už nějaký ten pátek hodně zajímavou tvář! Mladého, sexy a sympatického reportéra. Jmenuje se Josef Mádle, je mu 23 let a v mediální branži není žádným nováčkem. Nějakou dobu působil na metropolitní TV Praha, ale pak se pochopitelně posunul o dva tři stupně dál, na celostátní a úspěšnou stanici. Zde pracuje ve zpravodajství. A že mu to před kamerou, ale nejen před ní sluší, je jasné!

Nově nafotil snímky, na kterých sice není svlečený, přesto jsou velmi sexy. Zobrazují ho jako muže, který je zasněný a jakoby na někoho čekal. Možná na nějakou... Některé snímky jsou barevné, jiné černobílé. Ty snad ještě víc netradiční, ale o to romantičtější atmosféru podtrhují!

Pepa Mádle není jen před kamerou, ale moderuje třeba plesy, společenské akce, akce pro UNICEF a občas i něco nafotí. Díky jedné reportáži v rámci Dne bez kalhot, se dokonce v pražském metru i on objevil bez kalhot. Tedy jen v boxerkách. A svým počinem si získal tisíce lidí a fanoušků.

Mladý, sympatický reportér a moderátor se nemá za co stydět. Postavu má udržovanou, urostlou a taky na ní stále pracuje.

Série fotek vznikla taky na netradičním, ale romantickém místě – v mlýně, a kdo by si myslel, že si Mádle focení užíval, plete se. „Fotili jsme ve schátralém mlýně, zrovna ve dnech, kdy pršelo, byla zima. Ale to k tomu zkrátka patří, o to větší to byl zážitek. Moc často nefotím, ale rozhodně je fajn, když si může člověk odskočit od mikrofonu. Focení je podobné jako divadlo, snažíte se s fotografem divákovi vyprávět příběh,“ říká 23letý Josef Mádle, který ví, o čem mluví, protože hraje také divadlo a občas se fotomodelingu věnuje.

Autorkou fotek je Jana Pechlátová, která si právě mladého, sexy reportéra a moderátora vzala do parády a vymyslela kompozice, které snímkům dodají ten pravý šmrnc.

„S Janou se známe už několik let. Oslovila mě s tím, že má nápad pro nové fotky a zda bych do toho s ní nešel. Víc už jsem vědět nepotřeboval. Do focení ji nemluvím. Je to jeden z těch lidí, kterým při práci důvěřuji a nechám je si se mnou dělat, co chtějí,“ říká Mádle, který je – pozor milé dámy – nezadaný!

„Zatím mi to vyhovuje a na vztahy nemám moc času. Jsem hodně pracovně vytížený. Když nejsem v Praze a mám volno, jedu domů do Dvora Králového a buď jsem s rodinou, nebo tam mám nějaké akce. Nenudím se,“ prozrazuje mladý sexy muž z televizní branže, který se umí doslova zakousnout do práce. Dá čas od času na facebook hodně vtipnou fotku, která hovoří taky za všechno…  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová