Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tahle prsatá kráska od Mareše vám poradí, jak na vztahy! Zkušeností má rozhodně dost!

02. května 2016 10:25
Byla zoufalá, podváděná, ale stále je manželkou moderátora Leoše Mareše. A právě snad proto, že má bohaté zkušenosti se vztahy a nefungujícím manželství, může radit dál. Monika Marešová se dala na "koučink" a teď radí ženám v podobné situaci, jak na to.

Vnadná a stále krásná Monika si řekla, že pomůže dalším ženám a dívkám, jak na vztahy. Dalo by se namítat, že sama nežije ve funkčním vztahu, jejím životem prošlo pár dalších mužů a chce poučovat jiné? Ale právě proto, že má vlastní zkušenosti, její rady prý fungují.

"Mám, dvě kamarádky, které se neznají a oběma nezávisle na sobě radila, věnovala se jim a i jejich partnerům a skutečně jim vztah zachránila," svěřila se Staronline.cz jedna z českých moderátorek, která si myslí, že Marešová má co nabídnout jako životní a vztahová koučka.

„Moc mě to baví. Myslím si, že jsem se v tom našla,” nechala se slyšet Monika Marešová s tím, že jí k této práci přivedla kamarádka. "Všimla si mé empatie a toho, že se na mě obrací spoustu známých s různými problémy. Viděla, jakým způsobem s nimi jednám a že jim pomáhám. Byli spokojeni. Nějakou dobu mi trvalo, než jsem se rozhoupala do toho pustit, ale jsem ráda, že jsem do toho šla," říká Monika, jenž se sama vzdělává a navštěvuje i kurzy.

"Asi největší odměnou je, když vidíte v tom problému těch lidí posun a víte, že jste jim pomohla. To mě baví a těší zároveň," dodává matka dvou dětí Monika Marešová, která neradí jen ženám, ale i mužům, či párům.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová