Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Zpěvačka Sandra se ukrývá na ostrově

02. května 2019 19:02
Patřila mezi největší hvězdy německé popmusic a byla tak slavná, že se pro svůj vlastní klid přestěhovala i se svým manželem na Ibizu. Přesto se doslova na vrcholu kariéry rozhodla na sedm let přerušit svou hvězdnou kariéru. Sandra Cretu, která míří do Česka, kde chystá dva koncerty, dala přednost rodině před kariérou!

Za svou kariéru prodala přes 30 milionů desek, je držitelkou World music award a ve 21 zemích vyhrála hitparádu. Počátkem října vystoupí v pražské Lucerně a v příbramské Sportovní hale. Byly ale časy, kdy byste ji na koncertní pódia nedostali. V roce 1995 se totiž rozhodla ze dne na den skončit. “Když se mi narodila dvojčata, okamžitě jsem na 7 let zastavila. Nemohla jsem být matkou dvojčat a zároveň zpívat, nemohla jsem se koncentrovat, to bylo nemožné. Když jim bylo 7 a vše se uklidnilo, řekla jsem si, že začnu opět zpívat. Pomalu jsem se začala vracet. A bylo to skvělé,” přiznala Sandra, která se kupodivu rodinu rozhodla založit na party ostrově Ibiza. A důvod k tomu měla velmi pádný. “V Německu za mnou a Michaelem každý běhal. Chtěli jsme žít v klidu. To byl důvod, proč jsme na Ibize koupili dům. Uprostřed venkova, nemáme žádné sousedy. Měli jsme tak šanci žít normální život. V létě, když přijíždí hodně turistů, nechodím do města, všichni mě tam také znají,” prozradila Sandra Cretu.

Ta sice žije již desetiletí na Ibize, přiznala ale, že nikdy nebyla na žádné diskotéce. "Ostrov má krásnou atmosféru. Diskotéky ale nemám ráda. Nikdy jsem na žádné nebyla. Ale je tam velmi hezký venkov. Žít spolu s farmáři je skvělé,” prozradila zpěvačka, které se brzy dočkají i její čeští fanoušci. V pražské Lucerně vystoupí 4. října a o den později ve sportovní hale v Příbrami.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová