Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Světoznámý hollywoodský šperkař Jannik Olander bude hostem Českého plesu a pro jeho hosty chystá překvapení

26. ledna 2019 17:10
Madonna, Jennifer Aniston, Orlando Bloom, Cristiano Ronaldo, Sylvester Stallone – to je jen zlomek osobností světového showbyznysu, které patří mezi stálé klienty dánského šperkaře Jannika Olandera. Ten bude čestným hostem druhého ročníku Českého plesu, jež se uskuteční v sobotu 2. února v Obecním domě.

„Plesy patří mezi vrcholné společenské události, a když jsem dostal nabídku na spolupráci s Českým plesem, nešlo odmítnout, protože Český ples svou úrovní, elegancí a stylem patří mezi nejvýraznější v Evropě,“ říká Jannik Olander, který patří mezi nejúspěšnější Evropany pracující ve světovém módním průmyslu. Začínal jako módní návrhář, pracoval pro legendární módní domy Tommy Hilfiger a Ralph Laurent. Ale poté, co uskutečnil několik cest na Dálný Východ, rozhodl se uskutečnit svůj dávný sen – založit si vlastní šperkařskou značku Nialaya.

Se sloganem „Handmade in Hollywood“ se záhy stal jedním z nejvyhledávanějších šperkařů nejen mezi hollywoodskými hereckými osobnostmi, ale také mezi zpěváky a sportovci. Dnes má své obchody doslova po celém světě včetně zastoupení v České republice.

Jannik Olander mívá ve zvyku, že když se zúčastní nějaké společenské akce, vezme s sebou nějakou světoznámou celebritu jako doprovod anebo pro hosty oné akce připraví nečekané překvapení. Co má v plánu na začátek února pro Český ples? „Kdybych to prozradil, zkazil bych všem překvapení. A to by byla škoda, nebo ne?!“ směje se Jannik.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová