Reklama
Reklama
 Sexy 

Hvězda hororu Blade má doma mimořádně obdařenou krásku! Z jejích fotek vám bude sakra horko!

10. června 2016 02:54
Modelka Charlotte McKinney má světu vážně co ukázat. Není to jen její pohledná tvářička, ale také ňadra, která tvoří čtvrtinu hmotnosti této modelky!

O téhle dvaadvacetileté blonďaté Američance jste už možná slyšeli. Jmenuje se Charlotte McKinney a v Americe na sebe upozornila především kontroverzní sexy reklamou na řetězec rychlého občerstvení Carl’s.

Charlotte McKinney nafotila sérii odvážných fotek. Na snímcích samozřejmě dominují její prsa, která opravdu nelze přehlédnout. Tato mladičká americká modelka z Orlanda prý trpí dyslexií. Podle ní to má za následek šikana v pubertě. I když u této sexbomby se dá jen spekulovat o tom, proč byla šikanována. Kvůli malému poprsí to ale zřejmě nebylo.

Modelka, která fotí pro známé značky, je právě kvůli svým přednostem velice populární. Sama říká, že ňadra tvoří celou čtvrtinu hmotnosti jejího těla!

Tahle mladá kráska už přes rok randí s o dvacet let starším hercem Stephenem Dorffem, znamým například z hororu Blade, kde si zahrál vedle Wesleyho Snipese.

Stephen Dorff své mladé krásce pomáhá rozjet kariéru v Hollywoodu, kterou v malé roli uvidíte také v připravované komedii Pobřežní hlídka. Novou Pamelou si sice zahrála bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria Kelly Rohrbach, ale pro Charlotte to jistě i tak bude velká příležitost. Rozhodně má čím upoutat filmové režiséry a producenty!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Znamení zvěrokruhu, která nemohou zapomenout na své ex. Panny si něco namlouvají, Štíři se bojí zranitelnosti

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít

1. Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

2. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

3. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

4. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

5. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin