Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Jan Révai přišel o další kšeft. V Krejzových ho střídá Dolanský

24. června 2019 13:59
Seriálové rádio Best mění majitele a to znamená, že se seriál rozloučil s Janem Révaiem a přivítá novou tvář. Herec Jan Dolanský tak nastupuje do rozjetého krejzy vlaku coby Jan Roubal.

Michal (Jan Révai) prodá rádio Best, které sídlí v Krejzovic vile, a ta tak přivítá novou tvář. „Honza je docela tvrďák a drsný šéf. Celé rádio je potřeba srovnat do latě, a to se mu daří. Chce z něj vybudovat prestižní celoplošné rádio. Vždy se zaměří na nějakou firmu, postaví ji na nohy a pak ji se ziskem prodá. Takže to je evidentně zdatný obchodník. Také workoholik a ví, co chce,“ přibližuje svoji úlohu herec, který věděl, co ho na natáčení čeká. „Znám ten koloběh z Ohnivýho kuřete. Každý tu máme svou linku, protože je scenáristům jasné, že nemůžou dát dohromady patnáct herců v jeden moment. Moc se tedy nepotkávám s Janem Krejzou nebo Čumpelíkem… Hrozně jsem těšil na Pavlu Tomicovou a Lucii Polišenskou, se kterou jsme na sebe narazili hned v prvním obraze. Moc mě ale mrzí, že jsem se nesetkal s Vašíkem Postráneckým. Byli jsme spolu třináct let v divadle, ale tak to je,“ vysvětluje s povzdechem Dolanský.

První den provázelo herce lehké napětí a očekávání, i když polovinu štábu znal. „Lidi se kolem natáčení dost opakují, takže jsem je znal. Při nástupu se tedy víc soustředíte na to, abyste zapadl, protože oni už mají svůj zajetý rytmus. Byl jsem také lehce vykulený z toho, jak jsem se tu potuloval po domě a objevoval, kde co je. K tomu ještě hromady textu,“ přiznává Honza a dodává, že na konci prvního dne to naštěstí opadlo.

Čeho si divák rozhodně všimne hned na první pohled, je hercova nová image – slušivý knír. „Nebyl to požadavek tvůrců, ale protože jsem měl roztočený film Štěstí je krásná věc, a do toho jsem naskočil do Krejzových, tak už mi ta ozdoba zůstala. Holt s tím budu muset seriál asi dotočit,“ usmívá se herec pod vousy.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová