Reklama
Reklama
 České celebrity 

Veronika Freimanová se stárnutí nebojí a ani se mu nebrání. Botox by jí zničil profesi

23. srpna 2019 07:05
Patří mezi nejpůvabnější české herečky. Veronika Freimanová se volně z rolí naivek přesunula do rolí maminek a nyní dokonce babiček. Vůbec ji to ale netrápí.

My jsme se s ní sice setkali v ordinaci estetické dermatologie Be Elite Clinic. Zde si ale od své kamarádky Moniky Kavkové nenechává omladit botoxem a jinými vychytávkami. Uvědomuje si, že chce stárnout přirozeně. „Mě by to zničilo profesi. Vždyť teď hraju babičky,” vysvětluje s úsměvem svůj postoj herečka. „Když hraji babičky, tak chci působit přirozeně. Nedělá mi problém se kvůli roli úplně odlíčit, jak jsem to udělala například ve filmu Methanol nebo seriálu Labryrint. Pokud to tomu filmu pomůže, tak s tím nemám problém,” říká herečka, která se stala ambasadorkou soutěže o proměnu za 100.000Kč do které přihlašovali ženy své maminky, či babičky.

Když má čas, tak se herečka nechá hýčkat novinkami moderní dermatologie, ale výplním a klobásovému jedu se vyhýbá. „Moniku dobře a dlouho znám, věřím jejímu estetickému cítění a schopnosti jemně vyzdvihnout individuální krásu tváře. Vždycky spolu probereme novinky a když mám čas, nechávám se hýčkat Pravdou je, že Monika má úžasnou míru v zákrocích, což jde vidět i na zákrocích na vítězkách soutěže,” říká paní Veronika.

V rámci divadelní hry Každý rok a pokračování Další roky se dokonce mění z mladé ženy na stařenku. „Je to takových šest zastavení. Začínáme v sedmatřiceti a končíme v pětaosmdesáti. To mě baví,” říká Freimanová, která se stárnutí nebrání a ani se ho nebojí. „Moje babička umřela ve 104 letech, tak mám snad před sebou ještě hodně cesty.” Freimanová se ale nevyhýbá běžným zkrášlovacím procedurám. Vždyť její dcera vlastní salon krásy v centru Prahy. „Od dcery si nechávám poradit,” říká Veronika Freimanová.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová