Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Demi Moore napsala memoáry. Co všechno v nich prozradí?

20. dubna 2019 09:23
Demi Moore je konečně připravena podělit se o svůj životní příběh s fanoušky v hluboce upřímné biografii, kterou vydá devět let poté, co na knihu podepsala smlouvu.

Hvězda filmu Striptýz oznámila začátek psaní už roce 2010 s tím, že knížka se v knihkupectvích objeví v roce 2012. Moore ale dokončila autobiografii, nazvanou Inside Out až letos a na pultech se objeví na podzim.

Vydavatelé v HarperCollins slibují fanouškům důkladný pohled na osobní a profesní život herečky, ponořující se do jejího „bujného vztahu“ se svou kdysi odcizenou matkou Virginií, a taky do jejích manželství se zpěvákem Freddym Moorem, akčním hrdinou Brucem Willisem, otcem svých tří dcer a o 12 let mladším Ashtonem Kutcherem, se kterým byla v letech 2005 až 2013.

Dnes šestapadesátiletá herečka se dříve také potýkala s problémy s drogami a alkoholem. „Během svého vzestupu ke slávě a během některých z nejdůležitějších okamžiků jejího života, Moore bojovaal se závislostí, s problémy se svým tělem a traumaty z dětství, která ji pronásledují po celá léta." Tak láká vydavatelství čtenáře na její knihu. „V této emocionálně nabité monografii Demi otevřeně mluví o své kariéře a osobním životě, o vztahu se svou matkou, manželstvícj, bojem o vyvážení hvězdné kariéry a mateřství. Je to příběh o přežití, úspěchu a odevzdání se."  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová