Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tohle je jedna z nejvyhledávanějších českých modelek ve světě

30. března 2019 18:24
Daniela Kociánová je jednou z nejúspěšnějších českých modelek současnosti, která aktuálně žije v Londýně, kde se taky zúčastnila talk show Jana Krause. Zatímco ji doma v Čechách skoro nikdo nezná, ve světě patří Daniela k nevytíženějším modelkám. Na přehlídkových molech chodí pro ty nejprestižnější módní domy, včetně třeba Dolce & Gabbana.

Kociánová, která dorazila bez make-upu, jen v trendy brýlích, zaujala hlavně svým životním stylem. Je velmi ekologicky orientovaná a jí jen veganskou stravu. „Na samém počátku jsem se podívala na několik dokumentů o veganství, kde ukazujou všechno to utrpení," vysvětlila, proč nechce jíst potraviny živočišného původu, ekologicky uvědomělá modelka. „Také se snažím omezit spotřebu plastu, například tím, že mám svou vlastní skleněnou láhev, kterou nosím stále s sebou, a jen ji doplňuju kohoutkovou vodou. Koupila jsem si takové černé uhlí, které hodíte na osm hodin do vody, a ono ji to přefiltruje a zbaví chemikálií."

Přestože to je leckdy náročné, snaží se své zásady dodržovat všude, kam ji pracovní povinnosti přivedou. „V New Yorku to bylo náročnější, tam se moc nerecykluje, a všude, kde jsem byla na přehlídce, se v zákulisí povalovalo strašně moc plastových lahví a k tomu slámek. Já se ovšem spoléhám většinou sama na sebe, mám svoji vodu i jídlo." prozradila česká modelka. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Češi a Slováci u oběda dál „hřeší“ tradičními omáčkami a smaženými jídly

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty

1. Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

2. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

3. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

4. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

5. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin