Reklama
Reklama
 České celebrity 

K neuvěření. Alena Antalová už je babičkou

10. února 2019 18:01
Herečka Alena Antalová se před lety stala slavnou hlavně díky seriálu Pojišťovna štěstí, naposledy ale na televizní obrazovce excelovala v roce 2007, a to v sérii Četnické humoresky. Pak se ale vdala za podnikatele Josefa Juráčka a začala se věnovat hlavně rodině. Ale příští týden se Antalová vrátí dokocne na filmové plátno ve snímku Léto s gentlemanem. Málokomu se chce věřit, že je tahle sympatická šestačtyřicetiletá herečka už dvojnásobnou babičkou.

"V soukromém životě opravdu babičkou jsem. Tedy skoro babičkou, abych to upřesnila. Můj muž má z prvního kola už dva nádherné vnuky, takže jsem se do role babičky nemusela nijak vžívat či převtělovat. Já ji opravdu žiji a jsem za ni moc ráda. Jejich skutečná babička - Pepíkova první žena - je dokonce můj ročník. Takže v mém věku to není nic nemožného či divného." prozradila herečka, která je navíc sama čtyřnásobnou maminkou.

Antalová sama jistou část života hledala recept na štěstí a zdá se, že ho nakonec našla. "Hraje v tom určitě velkou roli klika, že potkáte partnera, který vás baví, kterého uznáváte, kterého si můžete vážit, který vám voní, to už samo o sobě je velký dar a štěstí. Ale co je štěstí? Existuje vůbec náhoda? Možná ani ne. Pokud se to povede, což všem moc přeji, tak si myslím, že je velmi důležité žít takový život, aby vás osobně těšil a bavil. Tato sobeckost mi nepřijde vůbec špatná. Nepolevit za nic na světě. A pokud člověk dokáže být šťastný, což vyžaduje velkou dávku uvědomění, moudrosti a disciplíny, tak budou šťastní i lidé kolem něho a život se pak žije opravdově, online, na plný pecky, a ne jenom přežívá." uzavřela herečka. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová