Reklama
Reklama
 České celebrity 

Yemi A.D. se svou #24RIDE přitáhl na síť milióny diváků

11. července 2018 18:45
Historicky první 24hodinovou livestream show z auta jedoucího napříč Českou republikou má za sebou Yemi A.D., který celý projekt vymyslel. A celou show sledovaly na sociálních sítích milióny lidí. Přesněji před 2 milióny z nich si nenechali ujít tuhle unikátní jízdu na Facebooku a YouTubu.

Je to vůbec poprvé, co se u nás realizoval přímý přenos přímo z jedoucího auta. Pokaždé řídil jeden člověk z řad široké veřejnosti, jako je doktorka, podnikatel, závodník nebo student doprovázený slavnými tvářemi. Úkolem pro každého diváka pak bylo tipovat, jak dlouhou trasu jedno auto s 12 posádkami za 24 hodin urazí. Livestream bylo možné sledovat www.24ride.cz

„Chtěli jsme postavit novou game show, která bude na cestě celým Českem. Nová technologie nám umožnila streamovat obraz z jedoucího auta, což předtím nebylo možné. Je to poprvé, kdy se na českém internetu přenášelo live show, která není určena pro televizi.“ říká Yemi A.D.

Mezi osobnosti, které se do #24RIDE a tedy i plnění netradičních výzev zapojili, patří například modelka Simona Krainová, ekonom Tomáš Sedláček, prezidentský kandidát a lékař Marek Hilšer, mladý youtuber Zachy, Sedmilhářky Berenika Kohoutová a Marika Šoposká, herec Jan Cina či zpěvačka Marta Jandová. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová