Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zamilovaná Kristelová o svatbě s Řepkou: Má jednu podmínku!

29. srpna 2017 04:21
Moderátorka Kateřina Kristelová se vrátila na místo činu. Strávila dovolenou v Tatrách, kde před lety počala dceru Claudii a kde s bývalým partnerem Tůmou strávila svatební cestu. Tentokrát si tu užívala s Tomášem Řepkou, který byl v Tatrách poprvé v životě. Zamilovaný pár prozradil, že svatbu do budoucna nevylučuje. Katka má však podmínku - předmanželskou smlouvu.

Katka Kristelová má velmi pozitivní vztah k Slovensku. Aby ne, když tu počala dítě a s hokejistou Martinem Tůmou dokonce prožila líbánky. Tentokrát se vypravila do Nízkých Tater se svým partnerem Tomášem Řepkou.

„Tomáš jako fotbalista procestoval skoro celý svět. Navštívil ostrovy v Tichomoří a spoustu krásných zemí. Ale v Tatrách byl úplně poprvé a přiznal, že krásnější dovolenou nezažil. Byla jsem ráda, že jsem ho nezklamala. Já jsem byla také nadšená. Bydli jsme v krásných chaletech v Jasné, kde nám nosili servírovanou snídani, každý večer jsme si zapálili krb, prostě strašná romantika," řekla Kateřina, která si s Tomášem užívala túry po horách i relax ve vodním ráji.

„Pobyt v Bešeňové je skutečná očista. Užili jsme si termální bazény a dokonalé byly saunové rituály, hlavně muzikoterapie, kde jsme skutečně vypnuli a odpočívali," dodala Kateřina, která ve vodním ráji předvedla i štíhlou postavu a prozradila, že se musí hlídat v jídle a každé ráno běhá u hostivařské přehrady. S Tomášem začala dokonce chodit na box.

Zamilovaný pár před pár týdny nafotil svatební šaty a samotnou svatbu do budoucna nevylučuje. „Tomáš má za sebou dvě svatby a já jednu, takže oba víme, že nějakým papírem se vztah zalepit nedá. Jako každý pár se ale o svatbě bavíme a nevylučujeme ji. Bez předmanželské smlouvy bych už ale do toho nešla," dodala moderátorka. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová