Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krásná zpěvačka Tereza Kerndlová v sexy průhledném overalu: Sebekriticky přiznala, že kyne!

03. února 2017 03:02
Jendna z nejkrásnějších českých zpěvaček Tereza Kerndlová se na pražském večírku neobjevila už hodně dlouhou dobu. Nedávno se ale ukázala na veřejnosti a neoslňovala jen zpěvem. Jako obvykle na sobě měla hodně sexy outfit a stala se hvězdou večera.

„Jsem mezi lidmi hodně, mám spoustu vystoupení po republice. Na večírky v Praze teď nechodím, na to nezbývá čas. Jsem hodně zavřená ve studiu, připravuju desku, připravuji první sing a klip," svěřila se Kerndlová.

Tereza je velmi krásná a sexy, ale je vidět že nabrala nějaké to kilo. Sama sebekriticky přiznala, že by měla začít cvičit. „Chtěla bych začít cvičit, nehýbu se, vůbec necvičím. Jsem hrozně líná a nebaví mě to. Ale je leden, kdy si člověk ještě říká, že na sobě chce něco změnit. Tak já chci začít víc cvičit," prozradila. Aby nepřibrala, řeší hodně stravu. „Musím se krotit v jídle, nedopřávám si tak často věci, které miluju - jako třeba sladké," nechala se slyšet Tereza.

Na otevření BarBaru nemohla chybět také táborská rodačka, modelka Tereza Budková, která dorazila s krásnou maminkou. Vidí se minimálně kvůli jejímu pracovnímu vytížení a také kvůli nové lásce. Tereza chodí s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem.

Večer moderovala Hanka Mašlíková, která spojila práci s odpočinkem a ve spa hotelu si užila s manželem celý víkend. "Vzali jsme i pejsky a dopřejeme si zasloužený relax," dodala Mašlíková. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová