Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krainová vypadá stále skvěle a drby neřeší!

01. ledna 2017 16:00
Někdo by řekl, že má smlouvu s ďáblem, někdo, že jsou v tom jiné čáry, ale modelka Simona Krainová, která vypadá pořád skvěle to tak pohádkově nevidí. Zkrátka to chce jen dodržovat správnou životosprávu a využívat i některé moderní výrobky, které k udržení svěžesti a mládí tak trochu pomáhají.

“Pořád se mě někdo ptá, jak to dělám, že vypadám podle nich dobře. Já vlastně ani nevím. Jedna věc jsou opravdu geny. Tak to prostě asi bude základ, ale pak se opravdu snažím žít zdravě. Samozřejmě, že to občas poruším, to asi každý. Ale vyvarovávám se zbytečných rizik toho, abych přibrala, nebo abych pak měla špatnou pleť a podobně. Žena se o sebe prostě musí starat, tak to je,” říká Krainová, které by postavu, tvář, pleť i její energii mohly závidět i o mnoho let mladší ženy a dívky.

“A snažím se nestresovat, pokud to jde. Stres dělá hodně. Řeším opravdu jen důležité věci a na malichernosti kašlu. To by se člověk musel zbláznit, kdyby řešil kdejaký drb. Třeba od některých závistivců. Prostě to házím za hlavu a je mi dobře,” říká Simona Krainová, která i poměrně často zásobuje sociální sítě fotkami sebe, své rodiny či přátel.

“Mám teď skvělé pomocníky, skvělý mobil i malý laptom od Asusu a to je pecka. Jsou krásné, skladné, rychlé. Takže to vyfotím, hned to tam třeba dám a pak se na to s mými kluky na to podíváme,” usmívá se Simona, které, ač tu smlouvu s ďáblem rozhodně nemá, vždycky tak trochu v očích skáčou čertíci.

“Nevydržím chvíli v klidu. Pořád musím něco dělat vymýšlet. Mě to baví. Nudit se, to neznám. I to je možná recept na to, jak být v pohodě a nemít čas na nesmysly,” dodává Krainová.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová