Reklama
Reklama
 České celebrity 

Nikol Štíbrová se na dovolené v Thajsku zasnoubila. Fanouškům ukázala prsten.

16. listopadu 2016 02:49
Třicetiletá herečka a moderátorka Nikol Štíbrová je zasnoubená. Její přítel ji požádal o ruku na romantické dovolené v Thajsku.

Další svatba je tak na spadnutí. "Slunce zrovna zapadalo za obzor a my se ruku v ruce procházeli po pláži. Když tu najednou z ničeho nic před námi v písku tisíce okvětních lístků růží ve tvaru srdce a uprostřed! ...(dramatická pauza) leží malá černá krabička. OMG WTF. Jsem v šoku, podívám se na něj a než stihnu cokoliv říct, za zády mi začne znít povědomá hudba! Jeden po druhém přitancovávají moji nejlepší přátelé a rodina, za nimi v závěsu přijíždějí první alegorické vozy plné usměvavých Thajců hrajících na kokosy, z nebe prší pestrobarevné konfety a všichni zpívají Ou hepy déééj!" Napsal Nikol na svůj Facebookový profil.

Kdo věřil v tuhle romantiku a žádost při západu slunce, je vedle. Její přítel jí zásnubní prsten nasadil ve chvíli, kdy si čistila zuby, jak Nikol vzápětí vysvětlila.

"No dobře. Přišli jsme z baru. My a Dong. Čistila sem si zrovna zuby. A když sem řikala ANO, asi sem vyprskla trochu pasty. A byl to ten den co se stal Trump prezidentem. Takže jedno je jasný - vydrží nám to až navěky ámen. Tadá!" Popsala zásnuby se svým pověstným humorem Nikol a na fotografii předvedla fanouškům svůj zásnubní prsten.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová