Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Obavy Angeliny se naplnily! Údajná milenka Brada Pitta Marion Cotillard potvrdila těhotenství!

23. září 2016 03:28
Čeká opravdu miláček žen Brad Pitt dítě s Marion Cotillard?! Americký server přišel s šokující zprávou, že slavný hollywoodský pár Brangelina se rozvádí kvůli francouzské krásce, s níž se herec údajně zapletl při natáčení filmu Spojenci (Allied). Marion a Brad spolu dokonce mají čekat dítě!

Herečka Marion Cotillard v rozhovoru pro magazín Closer potvrdila, že je těhotná a svého druhého potomka porodí v prosinci, což by znamenalo, že k početí došlo někdy během března, kdy probíhalo natáčení filmu Spojenci! Otcem zatím nenarozeného dítěte by mohl být i herec Guillaume Canet, dlouholetý partner Marion, s nímž už vychovává pětiletého syna Marcela. Jenže načasování těhotenství je nyní víc než podezřelé.

„Je to velmi smutné. Muselo se stát něco velmi vážného, když Angelina učinila takové rozhodnutí,“ řekl otec Angeliny Jon Voight.

Angelina dělala svému manželovi příšerné žárlivé scény a manželské nesváry vyvrcholily až tím, že herečka podala žádost o rozvod.

„Angelina nemohla snést Bradovy sexuální scény s Marion. Hrozně žárlila. Brad se měsíce snažil ji uklidnit, ale nešlo to. Tvrdila, že si je jistá, že ji povedl,“ řekl zdroj blízký slavnému páru serveru X17Online. „Angie žárlila na Brada celé roky, ale nikdy nežárlila tolik jako na Marion. Vždy byla paranoidní a bála se, že jí Brad udělá to samé, co udělal ennifer Aniston,“ dodal zdroj. No a vypadá to, že se její obavy naplnily.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová