Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Bieber se zbláznil! Tohle prohlásil!

05. prosince 2016 03:30
Justin Bieber je buď takový pozér, nebo se dočista zbláznil. To, co mu přináší miliony fanoušků, označil za peklo. Zřejmě už nechce být hvězdou na sociálních sítí!

Ačkoli populární zpěvák nesdílí své fotky na Instagramu už od srpna, stále nemůže tuhle aplikaci vystát. Na svém nedávném koncertě v Londýně fanouškům sdělil, že Instagram je synonymem pekla.

“Je to stejné, jako být v pekle. Instagram je pro ďábla. Myslím, že peklo je Instagram. Jsem si tím na devadesát procent jistý,” řekl Justin Bieber.

Varoval své fanoušky před hrozbou této aplikace, která je pohltí, a pak se jen těžko hledá cesta ven. Zářným příkladem je sám zpěvák, který si koncem léta deaktivoval svůj účet, ale po dvou týdnech se znovu připojil. Nakonec s tím ale sekl nadobro. Tedy údajně. Není vyloučeno, že má jiný profil pod jiným jménem.

Důvodem byli nejen fanoušci, ale také jeho bývalá přítelkyně Selena Gomez. Když totiž zpěvák sdílel na Instagramu fotku se svou novou láskou, jeho fanoušci reagovali hodně negativně. Poslední kapkou byla rada právě Seleny Gomez: "Když nezvládáš nenávistné komentáře, tak přestaň přidávat fotky se svou přítelkyní. Mělo by to být jen mezi vámi. Nebuď zlý na své fanoušky. Oni tě milují.”

Možná, že Bieber přestal mít rád sociální sítě poté, co se po nich začaly šířit nahé fotky odhalující jeho chloubu. Za to ale nemohou Instagram, Facebook ani Twitter, ale sám zpěvák, který se prostě nechal načapat...!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová