Reklama
Reklama
 Večírky 

Novomanžel Roman Vojtek vyvedl celou rodinu do kina

10. srpna 2019 08:09
Česká kina zase ovládnou hračky. Slavnostní premiéru nového pokračování oblíbeného animáku v pražském kině IMAX si nenechala ujít celá řada známých rodinek. Dorazila Míša Maurerová i s nejmenší Emminkou, Ornella Koktová s Quentinem, Bořek Slezáček s Koljou nebo Eva Decastelo s Míšou a Zuzankou. Roman Vojtek poprvé jako svou novomanželku vyvedl Vraspírovou, teď již Vojtkovou, i obě svoje děti z prvního manželství, dceru Editu a syna Benedikta.

Woody, Buzz Rakeťák, Jessie, Rex, Brambůrkovi, už víte? Ano, to jsou oni a jsou zase zpět! Andy už je vysokoškolák, takže teď dělají společnost malé Bonnie. Ta si ale jednoho dne přinese domů vlastnoručně vyrobenou hračku, Vidlíka, a s ním se životy ostatních hraček pěkně zamotají.

Mezi dalšími maminkami, které dorazily se svými ratolestmi do kina, byla i spisovatelka Radka Třeštíková. Ta je momentálně zapřažená do tréninků taneční soutěže, takže si do kina přišla odpočinout. „Plánovala jsem si tu zdřímnout, ale to se nedalo. Strašně se mi to líbilo, moc krásný scénář, a tak jsem vydržela přikovaná až do konce,” vypověděla Radka.

Premiéru ve formátu IMAX si přišla užít i Mariana Prachařová. Pro tu série znamená nostalgický návrat do dětství, vždyť první Toy Story mělo premiéru, když byl Mari jeden rok! „Hrozně jsem se těšila a fakt stálo to za to, i slza ukápla,” uvedla mladá zpěvačka a influencerka.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová