Reklama
Reklama
 Večírky 

Daniela Šinkorová se vrátila do Ordinace

30. března 2018 18:04
Dvanáct let, šest měsíců a dvacet osm dní. To je doba, kterou Ordinace v růžové zahradě urazila od prvního vysílání k 1 000. dílu. Takové jubileum si vyžádalo velkolepou oslavu. Na té se setkaly stovky tváří a duší seriálu. Večerem provedl Petr Rychlý, který v Ordinaci působí od samého začátku.

Chybět nemohli ani Ivana Jirešová, Ladislav Ondřej a Zlata Adamovská, kteří společně s Petrem Rychlým žijí Ordinací již třináct let. Vedle současných hvězd seriálu, jakými jsou např. Dana Morávková, Petr Štěpánek, Bára Štěpánová, Michaela Badinková, Miroslav Etzler, Robert Jašków, Radim Fiala, Klára Cibulková, HaThanh Špetlíková, Lucie Zedníčková, Monika Zoubková, Roman Štabrňák, Berenika Kohoutová, Hana Kusnjerová, Klára Oltová, Milan Peroutka nebo Anna Julie Slováčková si oslavu nenechaly ujít ani dřívější tváře, např. Miriam Kantorková, Daniela Šinkorová, Tereza Kostková, Dana Batulková, Adam Kraus, Jan Cina, Lucie Černíková, Andrea Černá, Alena Procházková, Veronika Jeníková, Alena Štréblová, Vendula Křížová a řada dalších.

Byl to večer plný „ordinačních“ unikátů. Vystoupil Miroslav Žbirka, který je díky své písni Stačí dát jen dech součástí každého dílu seriálu. Na večírku se potkaly i partnerky ústřední postavy Čestmíra Mázla – Alena Štréblová (první manželka), Daniela Šinkorová (druhá partnerka) a Michaela Badinková (současná partnerka). Oslava byla i setkáním legendárních vrchních sester Miriam Kantorkové (nezapomenutelná Bobina), Veroniky Jeníkové (Vendulka), Báry Štěpánové (Babeta) a Kláry Oltové (současná vrchní sestra Květa). Robert Jašków, který v seriálu ztvárňuje největšího prevíta Leoše Máru, přišel pro jistotu v přestrojení. Večer plný vzpomínek a jedinečných setkání završila kouzelnická show Romana Štabrňáka.

A rozdávala se ocenění. Skleněnou sošku si odnesli nejdéle působící tvůrci i herci seriálu. „Původně se s mojí rolí počítalo na deset dílů. Kdyby mi někdo tehdy řekl, že tady budeme tak dlouho, nevěřil bych mu,“ přiznal Petr Rychlý. A nepřehání. S tisíci díly totiž tehdy nepočítal vůbec nikdo. Ordinace v růžové zahradě se původně plánovala na pouhých 34 epizod, ale už po prvních odvysílaných dílech bylo zřejmé, že tak brzký konec by diváci seriálu neodpustili. Dvakrát týdně přikoval k obrazovkám miliony očí a svojí popularitou předčil i ta nejoptimističtější očekávání a drží si ji dosud.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová