Reklama
Reklama
 Sexy 

Chcete prožít léto bez zbytečných starostí o svůj vzhled? Pořiďte si neuvěřitelně dlouhé a svůdné řasy na míru!

24. července 2019 07:40
Díky lehce opálené pleti, která vypadá svěže, si většina z nás přes léto vystačí s řasenkou a leskem na rty. Ovšem řasenka zejména v horkých měsících není zrovna nejlepším přítelem. Vlivem vysokých teplot či koupání se roztéká a pod očima po ní zůstávají nevzhledné černé kruhy. Vyhnout se tomu dá jednoduše, vyzkoušejte profesionální prodloužení řas a užívejte si svůdný pohled 24 hodin denně po celé léto!

Tajemství revoluční techniky prodlužování řas na Klinice YES VISAGE spočívá v přirozeně vypadajících řasách různých délek, zatočení a barev s vysokým leskem a vějířovým efektem. Nabízíme řasy nejvyšší možné kvality s různou povrchovou úpravou. Vybrat si můžete ze dvou způsobů aplikace řas. V případě první metody označované SINGLE se lepí řasa na řasu, přičemž aplikovaná řasa má tloušťku 0,2 mm. U druhé metody zvané VOLUME používáme ultratenké objemové řasy o tloušťce 0,03 mm až 0,07 mm. Pomocí pinzety se z nich vytvoří vějíř, který se může skládat ze dvou, tří, čtyř či dokonce pěti řas, a přilepí se na naši řasu. Nemusíte ničeho obávat! Tyto řasy jsou tenčí a jemnější než vaše vlastní řasy, a proto je nijak nezatěžují. Můžete je nosit dlouhodobě, jen jednou za tři až čtyři týdny je třeba si zajít na doplnění. Pokud chcete, aby vám řasy vydržely, co nejdéle nemněte si oči a buďte opatrné při jejich odličování. Jinak se můžete bez obav sprchovat, cvičit, koupat i saunovat, a při tom si užívat dokonale zvýrazněných očí bez sebemenší vady na krásy.

Ovšem není to pouze kvalitní materiál, který vám zaručí dokonalý vzhled na dlouho. Nemalý podíl na skvělém výsledku má i perfektní práce zkušené stylistky, která dokáže pomocí správné aplikace řas oko jak zvýraznit, tak i modelovat. Díky různým délkám a zatočení řas a jejich správnému umístění umí například kulaté oko opticky prodloužit. Naopak přivřené oko nebo v případě, že řasy rostou směrem dolů, dokáže za pomoci většího zatočení řas oko krásně otevřít. Vytvořit lze také sexy svůdné oči.

Stylistky z Kliniky YES VISAGE jsou nejen zkušené, ale pravidelně se školí v nových technikách aplikací řas. Jedině tak mohou svým klientkách nabídnout dokonalý výsledek, který odpovídá současnému trendu. S aplikací řas se začíná u vnitřního koutku oka s kratšími řasami a postupně se přidávají delší řasy a následně se směrem k vnějšímu koutku oka řasy opět zkracují, tak aby co nejvěrněji kopírovaly přirozený růst řas. Záleží však také na tom, zda upřednostňujete spíše přirozený vzhled nebo milujete výrazné líčení.

K aplikaci řas používáme výhradně lepidlo, které je vyráběné a schválené k používání v Evropské Unii a splňuje přísná zdravotní kritéria. Navíc toto patentované lepidlo, zůstává elastické, a proto vydrží na řasách opravdu dlouho a díky němu se řasy přizpůsobí vlastním a klientka je vůbec neucítí. Nebojte se, péče o řasy je velmi jednoduchá. Při první návštěvě dostanete speciální kartáček, kterým budete na sucho ráno i večer řasy opatrně pročesávat, aby se z nich dostal prach a nečistoty.

Pořiďte si neodolatelný pohled, který vás může zdobit nejen v létě, ale klidně po celý rok! Více na www.yesvisage.cz 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová